Οι τρυφεροποιητές είναι μηχανές που χρησιμοποιούνται τα τελευταία χρόνια από τις βιομηχανίες παραγωγής κρεάτων. Απαρτίζονται από πολλαπλές σειρές με μαχαίρια και με τη βοήθεια των μεταφορικών ταινιών περνούν το κρέας ανάμεσα. Αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι να σπάνε οι ίνες του κρέατος και να επιτυγχάνουμε έτσι το "μαλάκωμα" που βοηθά να στρωθεί καλύτερα στις φόρμες της σουβλακομηχανής όπως και να επιτυγχάνεται η ψύξη του πολύ πιο γρήγορα.
Εφαρμόζοντας τη μέθοδο αυτή, τα μηχανήματα τρυφεροποίησης ή tenderizers όπως λέγονται και στα αγγλικά, βοηθούν ακόμη και στη διαδικασία μάλαξης στη βαρέλα, κατορθώνοντας να εισχωρήσουν τα υλικά των μπαχαρικών πολύ πιο εύκολα.
Η εταιρεία μας κατασκευάζει τα συγκεκριμένα μηχανήματα που πωλούνται σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές σε σύγκριση με αυτά των ξένων οίκων. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
Η κατηγορία τους αλλάζει ανάλογα με τον αριθμό των μαχαιριών και το φάρδος της ταινίας.