Ανταλλακτικά μηχανημάτων επεξεργασίας τροφίμων

Στην “pfm solutions” παρέχουμε πλήρη και συνεχή παρακαταθήκη ανταλλακτικών για όλα τα μηχανήματα επεξεργασίας τροφίμων, με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Σε περιπτώσεις ειδικής παραγγελίας ανταλλακτικών από το εξωτερικό, οι αποστολές γίνονται άμεσα, χάρη στην άψογη συνεργασία που έχει αναπτύξει η εταιρία μας με τους αντίστοιχους οίκους.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από ανταλλακτικά μαχαίρια παντός είδους για όλα τα κοπτικά μηχανήματα, καθώς και αναλώσιμα για την επισκευή όλων των τύπων μηχανημάτων. Επίσης το εξειδικευμένο τμήμα service της εταιρίας μας αναλαμβάνει την επισκευή και αποκατάσταση βλαβών οποιουδήποτε μηχανήματος.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των τροφίμων μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες αυτό που χρειάζονται στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Σκοπός μας είναι η άμεση, γρήγορη και σωστή αποκατάσταση των βλαβών, σεβόμενοι πάντα τους χρόνους παραγωγής και κατανοώντας πλήρως τα χρονοδιαγράμματα της.

Υπάρχει η δυνατότατα αποστολής των ανταλλακτικών μηχανημάτων επεξεργασίας τροφίμων σε όλη την Ελλάδα, είτε μέσω πρακτορείων μεταφορών είτε μέσω courier.

Η εταιρία μας αναπτύσσεται και εξελίσσεται συνεχώς, βελτιώνοντας τη θέση της στην αγορά και διεκδικώντας έτσι ηγετικό χώρο στον κλάδο της.

Search