CUTTERS

Τα cutters χρησιμοποιούνται κυρίως για την παραγωγή πάστας, όπως κεμπάπ, λουκάνικα, ζαμπόν κ.α.Βασική προϋπόθεση για τη σωστή λειτουργία των cutter είναι η σωστή τοποθέτηση των μαχαιριών κοπής.

Τα μηχανήματα επεξεργασίας κρέατος “cutters” χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με τα λίτρα της χωρητικότητας τους.

Υπάρχουν cutters με αναβατόριο για την τοποθέτηση του προϊόντος μέσα στη λεκάνη, cutters με εξωλκέα για την εξαγωγή προϊόντος καθώς και cutters που δουλεύουν με κενό αέρος για την παραγωγή πάστας για ζαμπόν και παριζάκι

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Search