ΒΑΡΕΛΕΣ ΜΑΛΑΞΗΣ

Οι βαρέλες μάλαξης του κρέατος χρησιμοποιούνται για την τρυφεροποίηση και το μαρινάρισμα του κρέατος. Τοποθετώντας το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά σε ένα περιστρεφόμενο κάδο και ρυθμίζοντας τις στροφές και το χρόνο, επιτυγχάνουμε άριστο γευστικό αποτέλεσμα με τη βοήθεια εσωτερικών πτερυγίων που κατορθώνουν να μοιράσουν τα μπαχαρικά σε όλη την ποσότητα του κρέατος.

Υπάρχουν βαρέλες που λειτουργούν με κενό που βοηθά στην καλύτερη μάλαξη του κρέατος καθώς επίσης και βαρέλες με εσωτερικό μανδύα που περιέχει ψυκτικό υγρό (ψυχόμενες βαρέλες μάλαξης) ώστε να μην ανεβάζει θερμοκρασία το προϊόν. που ονομάζονται ψυχόμενες.

Οι κατηγορίες που χωρίζονται οι βαρέλες είναι ανάλογα με τα λίτρα τους, τη λειτουργία με κενό ή χωρίς κενό, με το αν διαθέτουν ψύξη καθώς και με τον αυτοματισμό τους.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

Search